Vitalvibe Vitalvibe Kešu BIO 250g
Doplnky stravy Vitalvibe Kešu BIO 250g
Značka: Vitalvibe

Vitalvibe Kešu BIO 250g

Doplnky stravy Vitalvibe

Skutočne prírodné kešu oriešky - celé     Kešu sú energeticky výdatné a bohaté na živiny , majú vysoký obsah bielkovín a esenciálnych mastných kyselín .     Prospešný tuk : Kešu oriešky majú nižší ob... Viac informácií

Doprava: od 4,69 EUR (ZADARMO pri nákupe nad 150,00 EUR)
Ponuka platná k 24.11.2020

9,11 EUR
Na sklade
Rýchle doručenie

Skutočne prírodné kešu oriešky - celé     Kešu sú energeticky výdatné a bohaté na živiny , majú vysoký obsah bielkovín a esenciálnych mastných kyselín .     Prospešný tuk : Kešu oriešky majú nižší obsah tuku ako väčšina iných orechov . Tuk , ktorý obsahujú , pochádza z mononenasyceného oleja - kyseliny olejovej , ktorá je okrem iného považovaná za živinu krásy .     Bohaté na minerály : Kešu oriešky sú veľmi bohatým zdrojom minerálov ako je mangán , draslík , meď , železo , horčík , zinok a selén . Selén je dôležitou mikro - živinou , ktorá funguje ako spolučinitel pre enzýmy s antioxidantnými účinky ako sú glutatión ( cukrové ) peroxidy , jedny z najsilnejších antioxidantov v tele . Meď je spolučinitelem pre mnoho životne dôležitých enzýmov , vrátane cytochróm c oxidázy - a super - oxi - dismutázy ( ďalšími minerálmi s funkciou spolučinitelů pre tento enzým sú mangán a zinok ) .     Zinok je spolučinitelem v mnohých enzýmoch , ktoré regulujú rast a vývoj , vznik spermií , trávenie a vznik nukleárnych kyselín .     Bohaté na vitamíny : Kešu oriešky sú tiež bohaté na mnoho esenciálnych vitamínov ako sú kyselina pantoténová ( vitamín B5 ) , pyroxid ( vitamín B6 ) , riboflavín a tiamín ( vitamín B - 1 ) . Tieto vitamíny , ktoré telo vyžaduje z vonkajších zdrojov , sú nevyhnutné pre metabolizmus bielkovín , tukov a uhľovodíkov .     Antioxidanty : Oriešky tiež obsahujú vhodné množstvo Zea - xantínu , dôležitého flavonoidního antioxidantu , ktorý je výberovo vstrebávaný do sietnice macula lutea v oku a plní ochrannú funkciu pri filtrovaní svetla . Definícia " prírodné " v spracovateľskom priemysle zameranom na oriešky jednoducho znamená " nepražené " , orechy však môžu byť ešte ďalej tepelne upravované . Kešu oriešky v škrupine sa buď varí v oleji alebo Ziha v plameni tak , aby odpadla škrupina ešte pred jej prasknutím a urýchlil sa tak proces výroby . Avšak počas tohto zahrievacieho procesu sa výrazne znižuje kvalita kešu orieškov a sú ničené esenciálne mastné kyseliny a enzýmy . Spracovanie nevyhnutné pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky je v porovnaní s tradičným spracovaním pomalé , ale vysoká kvalita a neprekonateľná chuť a vôňa sú nepopierateľné . Ako príklad uveďme , že typické kešu oriešky v Indii sú spracovávané rýchlosťou 12-14 kg na jedného robotníka a deň , zatiaľ čo pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky sa rýchlosť spracovania pohybuje iba medzi 4 - 5kg na robotníka a deň ! Tento obrovský nepomer v objemoch spracovania prispieva k významnému rozdielu v cene , ktorý vedie veľkovýrobcu k nákupu priemyselne spracovaných " prírodných " kešu orieškov ( definovaných stále ako nepražené , avšak stále spracované za vysokých teplôt ) . Vyberte si skutočne prírodné kešu spracovávané za studena , čím podporíte farmára kešu orieškov ! Proces spracovania : popadané kešu sú zozbierané a sušené na slnku po dobu 2-3 dní ako vlhkosť klesne cca na 10 % . Kešu sú potom v škrupine skladované v dobre vetraných miestnostiach po dobu cca 12 mesiacov , kde sa môže stratiť ešte okolo 2 % vlhkosti . V ďalšom procese sú škrupiny ručne olúpané špeciálnymi lúpacím strojmi , používanými v malých továrňach . Jadrá sú stále pokrytá tenkou šupkou a v tejto fáze sa začína so samotným sušením do 40 ° C po dobu cca 14 hod V niektorých prípadoch sa využije teplá para . Zníži sa tak vlhkosť na 5 % . Potom sa šupka ručne odstraňuje a dočisťuje sa veľmi ostrým nožom .     Hodnoty v jedné dávce % doporučené denní dávky Voda 1.7 g     Energetická hodnota 574 kcal 28.7 % Energetická hodnota 2403 kJ 0.0 % Bílkoviny 15.31 g 34.0 % Tuk 46.35 g 66.2 % Minerální soli 3.95 g 65.8 % Safylochinon) 34.7 µg 43.4 % Nasycené mastné kyseliny 9.157 g 45.8 % Mononenasycené mastné kyseliny 27.317 g     Polynenasycené mastné kyseliny 7.836 g   Viac informácií...

Výživa / Doplnky stravy

Výživové doplnky a Doplnky stravy Vitalvibe

Vitalvibe

Skutočne prírodné kešu oriešky - celé     Kešu sú energeticky výdatné a bohaté na živiny , majú vysoký obsah bielkovín a esenciálnych mastných kyselín .     Prospešný tuk : Kešu oriešky majú nižší obsah tuku ako väčšina iných orechov . Tuk , ktorý obsahujú , pochádza z mononenasyceného oleja - kyseliny olejovej , ktorá je okrem iného považovaná za živinu krásy .     Bohaté na minerály : Kešu oriešky sú veľmi bohatým zdrojom minerálov ako je mangán , draslík , meď , železo , horčík , zinok a selén . Selén je dôležitou mikro - živinou , ktorá funguje ako spolučinitel pre enzýmy s antioxidantnými účinky ako sú glutatión ( cukrové ) peroxidy , jedny z najsilnejších antioxidantov v tele . Meď je spolučinitelem pre mnoho životne dôležitých enzýmov , vrátane cytochróm c oxidázy - a super - oxi - dismutázy ( ďalšími minerálmi s funkciou spolučinitelů pre tento enzým sú mangán a zinok ) .     Zinok je spolučinitelem v mnohých enzýmoch , ktoré regulujú rast a vývoj , vznik spermií , trávenie a vznik nukleárnych kyselín .     Bohaté na vitamíny : Kešu oriešky sú tiež bohaté na mnoho esenciálnych vitamínov ako sú kyselina pantoténová ( vitamín B5 ) , pyroxid ( vitamín B6 ) , riboflavín a tiamín ( vitamín B - 1 ) . Tieto vitamíny , ktoré telo vyžaduje z vonkajších zdrojov , sú nevyhnutné pre metabolizmus bielkovín , tukov a uhľovodíkov .     Antioxidanty : Oriešky tiež obsahujú vhodné množstvo Zea - xantínu , dôležitého flavonoidního antioxidantu , ktorý je výberovo vstrebávaný do sietnice macula lutea v oku a plní ochrannú funkciu pri filtrovaní svetla . Definícia " prírodné " v spracovateľskom priemysle zameranom na oriešky jednoducho znamená " nepražené " , orechy však môžu byť ešte ďalej tepelne upravované . Kešu oriešky v škrupine sa buď varí v oleji alebo Ziha v plameni tak , aby odpadla škrupina ešte pred jej prasknutím a urýchlil sa tak proces výroby . Avšak počas tohto zahrievacieho procesu sa výrazne znižuje kvalita kešu orieškov a sú ničené esenciálne mastné kyseliny a enzýmy . Spracovanie nevyhnutné pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky je v porovnaní s tradičným spracovaním pomalé , ale vysoká kvalita a neprekonateľná chuť a vôňa sú nepopierateľné . Ako príklad uveďme , že typické kešu oriešky v Indii sú spracovávané rýchlosťou 12-14 kg na jedného robotníka a deň , zatiaľ čo pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky sa rýchlosť spracovania pohybuje iba medzi 4 - 5kg na robotníka a deň ! Tento obrovský nepomer v objemoch spracovania prispieva k významnému rozdielu v cene , ktorý vedie veľkovýrobcu k nákupu priemyselne spracovaných " prírodných " kešu orieškov ( definovaných stále ako nepražené , avšak stále spracované za vysokých teplôt ) . Vyberte si skutočne prírodné kešu spracovávané za studena , čím podporíte farmára kešu orieškov ! Proces spracovania : popadané kešu sú zozbierané a sušené na slnku po dobu 2-3 dní ako vlhkosť klesne cca na 10 % . Kešu sú potom v škrupine skladované v dobre vetraných miestnostiach po dobu cca 12 mesiacov , kde sa môže stratiť ešte okolo 2 % vlhkosti . V ďalšom procese sú škrupiny ručne olúpané špeciálnymi lúpacím strojmi , používanými v malých továrňach . Jadrá sú stále pokrytá tenkou šupkou a v tejto fáze sa začína so samotným sušením do 40 ° C po dobu cca 14 hod V niektorých prípadoch sa využije teplá para . Zníži sa tak vlhkosť na 5 % . Potom sa šupka ručne odstraňuje a dočisťuje sa veľmi ostrým nožom .     Hodnoty v jedné dávce % doporučené denní dávky Voda 1.7 g     Energetická hodnota 574 kcal 28.7 % Energetická hodnota 2403 kJ 0.0 % Bílkoviny 15.31 g 34.0 % Tuk 46.35 g 66.2 % Minerální soli 3.95 g 65.8 % Safylochinon) 34.7 µg 43.4 % Nasycené mastné kyseliny 9.157 g 45.8 % Mononenasycené mastné kyseliny 27.317 g     Polynenasycené mastné kyseliny 7.836 g   Viac informácií...
10,79 EUR
Overiť cenu
Skutočne prírodné kešu oriešky - celé     Kešu sú energeticky výdatné a bohaté na živiny , majú vysoký obsah bielkovín a esenciálnych mastných kyselín .     Prospešný tuk : Kešu oriešky majú nižší obsah tuku ako väčšina iných orechov . Tuk , ktorý obsahujú , pochádza z mononenasyceného oleja - kyseliny olejovej , ktorá je okrem iného považovaná za živinu krásy .     Bohaté na minerály : Kešu oriešky sú veľmi bohatým zdrojom minerálov ako je mangán , draslík , meď , železo , horčík , zinok a selén . Selén je dôležitou mikro - živinou , ktorá funguje ako spolučinitel pre enzýmy s antioxidantnými účinky ako sú glutatión ( cukrové ) peroxidy , jedny z najsilnejších antioxidantov v tele . Meď je spolučinitelem pre mnoho životne dôležitých enzýmov , vrátane cytochróm c oxidázy - a super - oxi - dismutázy ( ďalšími minerálmi s funkciou spolučinitelů pre tento enzým sú mangán a zinok ) .     Zinok je spolučinitelem v mnohých enzýmoch , ktoré regulujú rast a vývoj , vznik spermií , trávenie a vznik nukleárnych kyselín .     Bohaté na vitamíny : Kešu oriešky sú tiež bohaté na mnoho esenciálnych vitamínov ako sú kyselina pantoténová ( vitamín B5 ) , pyroxid ( vitamín B6 ) , riboflavín a tiamín ( vitamín B - 1 ) . Tieto vitamíny , ktoré telo vyžaduje z vonkajších zdrojov , sú nevyhnutné pre metabolizmus bielkovín , tukov a uhľovodíkov .     Antioxidanty : Oriešky tiež obsahujú vhodné množstvo Zea - xantínu , dôležitého flavonoidního antioxidantu , ktorý je výberovo vstrebávaný do sietnice macula lutea v oku a plní ochrannú funkciu pri filtrovaní svetla . Definícia " prírodné " v spracovateľskom priemysle zameranom na oriešky jednoducho znamená " nepražené " , orechy však môžu byť ešte ďalej tepelne upravované . Kešu oriešky v škrupine sa buď varí v oleji alebo Ziha v plameni tak , aby odpadla škrupina ešte pred jej prasknutím a urýchlil sa tak proces výroby . Avšak počas tohto zahrievacieho procesu sa výrazne znižuje kvalita kešu orieškov a sú ničené esenciálne mastné kyseliny a enzýmy . Spracovanie nevyhnutné pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky je v porovnaní s tradičným spracovaním pomalé , ale vysoká kvalita a neprekonateľná chuť a vôňa sú nepopierateľné . Ako príklad uveďme , že typické kešu oriešky v Indii sú spracovávané rýchlosťou 12-14 kg na jedného robotníka a deň , zatiaľ čo pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky sa rýchlosť spracovania pohybuje iba medzi 4 - 5kg na robotníka a deň ! Tento obrovský nepomer v objemoch spracovania prispieva k významnému rozdielu v cene , ktorý vedie veľkovýrobcu k nákupu priemyselne spracovaných " prírodných " kešu orieškov ( definovaných stále ako nepražené , avšak stále spracované za vysokých teplôt ) . Vyberte si skutočne prírodné kešu spracovávané za studena , čím podporíte farmára kešu orieškov ! Proces spracovania : popadané kešu sú zozbierané a sušené na slnku po dobu 2-3 dní ako vlhkosť klesne cca na 10 % . Kešu sú potom v škrupine skladované v dobre vetraných miestnostiach po dobu cca 12 mesiacov , kde sa môže stratiť ešte okolo 2 % vlhkosti . V ďalšom procese sú škrupiny ručne olúpané špeciálnymi lúpacím strojmi , používanými v malých továrňach . Jadrá sú stále pokrytá tenkou šupkou a v tejto fáze sa začína so samotným sušením do 40 ° C po dobu cca 14 hod V niektorých prípadoch sa využije teplá para . Zníži sa tak vlhkosť na 5 % . Potom sa šupka ručne odstraňuje a dočisťuje sa veľmi ostrým nožom .     Hodnoty v jedné dávce % doporučené denní dávky Voda 1.7 g     Energetická hodnota 574 kcal 28.7 % Energetická hodnota 2403 kJ 0.0 % Bílkoviny 15.31 g 34.0 % Tuk 46.35 g 66.2 % Minerální soli 3.95 g 65.8 % Safylochinon) 34.7 µg 43.4 % Nasycené mastné kyseliny 9.157 g 45.8 % Mononenasycené mastné kyseliny 27.317 g     Polynenasycené mastné kyseliny 7.836 g   Viac informácií...
2,71 EUR
Overiť cenu
Skutočne prírodné kešu oriešky - celé     Kešu sú energeticky výdatné a bohaté na živiny , majú vysoký obsah bielkovín a esenciálnych mastných kyselín .     Prospešný tuk : Kešu oriešky majú nižší obsah tuku ako väčšina iných orechov . Tuk , ktorý obsahujú , pochádza z mononenasyceného oleja - kyseliny olejovej , ktorá je okrem iného považovaná za živinu krásy .     Bohaté na minerály : Kešu oriešky sú veľmi bohatým zdrojom minerálov ako je mangán , draslík , meď , železo , horčík , zinok a selén . Selén je dôležitou mikro - živinou , ktorá funguje ako spolučinitel pre enzýmy s antioxidantnými účinky ako sú glutatión ( cukrové ) peroxidy , jedny z najsilnejších antioxidantov v tele . Meď je spolučinitelem pre mnoho životne dôležitých enzýmov , vrátane cytochróm c oxidázy - a super - oxi - dismutázy ( ďalšími minerálmi s funkciou spolučinitelů pre tento enzým sú mangán a zinok ) .     Zinok je spolučinitelem v mnohých enzýmoch , ktoré regulujú rast a vývoj , vznik spermií , trávenie a vznik nukleárnych kyselín .     Bohaté na vitamíny : Kešu oriešky sú tiež bohaté na mnoho esenciálnych vitamínov ako sú kyselina pantoténová ( vitamín B5 ) , pyroxid ( vitamín B6 ) , riboflavín a tiamín ( vitamín B - 1 ) . Tieto vitamíny , ktoré telo vyžaduje z vonkajších zdrojov , sú nevyhnutné pre metabolizmus bielkovín , tukov a uhľovodíkov .     Antioxidanty : Oriešky tiež obsahujú vhodné množstvo Zea - xantínu , dôležitého flavonoidního antioxidantu , ktorý je výberovo vstrebávaný do sietnice macula lutea v oku a plní ochrannú funkciu pri filtrovaní svetla . Definícia " prírodné " v spracovateľskom priemysle zameranom na oriešky jednoducho znamená " nepražené " , orechy však môžu byť ešte ďalej tepelne upravované . Kešu oriešky v škrupine sa buď varí v oleji alebo Ziha v plameni tak , aby odpadla škrupina ešte pred jej prasknutím a urýchlil sa tak proces výroby . Avšak počas tohto zahrievacieho procesu sa výrazne znižuje kvalita kešu orieškov a sú ničené esenciálne mastné kyseliny a enzýmy . Spracovanie nevyhnutné pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky je v porovnaní s tradičným spracovaním pomalé , ale vysoká kvalita a neprekonateľná chuť a vôňa sú nepopierateľné . Ako príklad uveďme , že typické kešu oriešky v Indii sú spracovávané rýchlosťou 12-14 kg na jedného robotníka a deň , zatiaľ čo pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky sa rýchlosť spracovania pohybuje iba medzi 4 - 5kg na robotníka a deň ! Tento obrovský nepomer v objemoch spracovania prispieva k významnému rozdielu v cene , ktorý vedie veľkovýrobcu k nákupu priemyselne spracovaných " prírodných " kešu orieškov ( definovaných stále ako nepražené , avšak stále spracované za vysokých teplôt ) . Vyberte si skutočne prírodné kešu spracovávané za studena , čím podporíte farmára kešu orieškov ! Proces spracovania : popadané kešu sú zozbierané a sušené na slnku po dobu 2-3 dní ako vlhkosť klesne cca na 10 % . Kešu sú potom v škrupine skladované v dobre vetraných miestnostiach po dobu cca 12 mesiacov , kde sa môže stratiť ešte okolo 2 % vlhkosti . V ďalšom procese sú škrupiny ručne olúpané špeciálnymi lúpacím strojmi , používanými v malých továrňach . Jadrá sú stále pokrytá tenkou šupkou a v tejto fáze sa začína so samotným sušením do 40 ° C po dobu cca 14 hod V niektorých prípadoch sa využije teplá para . Zníži sa tak vlhkosť na 5 % . Potom sa šupka ručne odstraňuje a dočisťuje sa veľmi ostrým nožom .     Hodnoty v jedné dávce % doporučené denní dávky Voda 1.7 g     Energetická hodnota 574 kcal 28.7 % Energetická hodnota 2403 kJ 0.0 % Bílkoviny 15.31 g 34.0 % Tuk 46.35 g 66.2 % Minerální soli 3.95 g 65.8 % Safylochinon) 34.7 µg 43.4 % Nasycené mastné kyseliny 9.157 g 45.8 % Mononenasycené mastné kyseliny 27.317 g     Polynenasycené mastné kyseliny 7.836 g   Viac informácií...
1,60 EUR
Overiť cenu
Skutočne prírodné kešu oriešky - celé     Kešu sú energeticky výdatné a bohaté na živiny , majú vysoký obsah bielkovín a esenciálnych mastných kyselín .     Prospešný tuk : Kešu oriešky majú nižší obsah tuku ako väčšina iných orechov . Tuk , ktorý obsahujú , pochádza z mononenasyceného oleja - kyseliny olejovej , ktorá je okrem iného považovaná za živinu krásy .     Bohaté na minerály : Kešu oriešky sú veľmi bohatým zdrojom minerálov ako je mangán , draslík , meď , železo , horčík , zinok a selén . Selén je dôležitou mikro - živinou , ktorá funguje ako spolučinitel pre enzýmy s antioxidantnými účinky ako sú glutatión ( cukrové ) peroxidy , jedny z najsilnejších antioxidantov v tele . Meď je spolučinitelem pre mnoho životne dôležitých enzýmov , vrátane cytochróm c oxidázy - a super - oxi - dismutázy ( ďalšími minerálmi s funkciou spolučinitelů pre tento enzým sú mangán a zinok ) .     Zinok je spolučinitelem v mnohých enzýmoch , ktoré regulujú rast a vývoj , vznik spermií , trávenie a vznik nukleárnych kyselín .     Bohaté na vitamíny : Kešu oriešky sú tiež bohaté na mnoho esenciálnych vitamínov ako sú kyselina pantoténová ( vitamín B5 ) , pyroxid ( vitamín B6 ) , riboflavín a tiamín ( vitamín B - 1 ) . Tieto vitamíny , ktoré telo vyžaduje z vonkajších zdrojov , sú nevyhnutné pre metabolizmus bielkovín , tukov a uhľovodíkov .     Antioxidanty : Oriešky tiež obsahujú vhodné množstvo Zea - xantínu , dôležitého flavonoidního antioxidantu , ktorý je výberovo vstrebávaný do sietnice macula lutea v oku a plní ochrannú funkciu pri filtrovaní svetla . Definícia " prírodné " v spracovateľskom priemysle zameranom na oriešky jednoducho znamená " nepražené " , orechy však môžu byť ešte ďalej tepelne upravované . Kešu oriešky v škrupine sa buď varí v oleji alebo Ziha v plameni tak , aby odpadla škrupina ešte pred jej prasknutím a urýchlil sa tak proces výroby . Avšak počas tohto zahrievacieho procesu sa výrazne znižuje kvalita kešu orieškov a sú ničené esenciálne mastné kyseliny a enzýmy . Spracovanie nevyhnutné pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky je v porovnaní s tradičným spracovaním pomalé , ale vysoká kvalita a neprekonateľná chuť a vôňa sú nepopierateľné . Ako príklad uveďme , že typické kešu oriešky v Indii sú spracovávané rýchlosťou 12-14 kg na jedného robotníka a deň , zatiaľ čo pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky sa rýchlosť spracovania pohybuje iba medzi 4 - 5kg na robotníka a deň ! Tento obrovský nepomer v objemoch spracovania prispieva k významnému rozdielu v cene , ktorý vedie veľkovýrobcu k nákupu priemyselne spracovaných " prírodných " kešu orieškov ( definovaných stále ako nepražené , avšak stále spracované za vysokých teplôt ) . Vyberte si skutočne prírodné kešu spracovávané za studena , čím podporíte farmára kešu orieškov ! Proces spracovania : popadané kešu sú zozbierané a sušené na slnku po dobu 2-3 dní ako vlhkosť klesne cca na 10 % . Kešu sú potom v škrupine skladované v dobre vetraných miestnostiach po dobu cca 12 mesiacov , kde sa môže stratiť ešte okolo 2 % vlhkosti . V ďalšom procese sú škrupiny ručne olúpané špeciálnymi lúpacím strojmi , používanými v malých továrňach . Jadrá sú stále pokrytá tenkou šupkou a v tejto fáze sa začína so samotným sušením do 40 ° C po dobu cca 14 hod V niektorých prípadoch sa využije teplá para . Zníži sa tak vlhkosť na 5 % . Potom sa šupka ručne odstraňuje a dočisťuje sa veľmi ostrým nožom .     Hodnoty v jedné dávce % doporučené denní dávky Voda 1.7 g     Energetická hodnota 574 kcal 28.7 % Energetická hodnota 2403 kJ 0.0 % Bílkoviny 15.31 g 34.0 % Tuk 46.35 g 66.2 % Minerální soli 3.95 g 65.8 % Safylochinon) 34.7 µg 43.4 % Nasycené mastné kyseliny 9.157 g 45.8 % Mononenasycené mastné kyseliny 27.317 g     Polynenasycené mastné kyseliny 7.836 g   Viac informácií...
1,40 EUR
Overiť cenu
Skutočne prírodné kešu oriešky - celé     Kešu sú energeticky výdatné a bohaté na živiny , majú vysoký obsah bielkovín a esenciálnych mastných kyselín .     Prospešný tuk : Kešu oriešky majú nižší obsah tuku ako väčšina iných orechov . Tuk , ktorý obsahujú , pochádza z mononenasyceného oleja - kyseliny olejovej , ktorá je okrem iného považovaná za živinu krásy .     Bohaté na minerály : Kešu oriešky sú veľmi bohatým zdrojom minerálov ako je mangán , draslík , meď , železo , horčík , zinok a selén . Selén je dôležitou mikro - živinou , ktorá funguje ako spolučinitel pre enzýmy s antioxidantnými účinky ako sú glutatión ( cukrové ) peroxidy , jedny z najsilnejších antioxidantov v tele . Meď je spolučinitelem pre mnoho životne dôležitých enzýmov , vrátane cytochróm c oxidázy - a super - oxi - dismutázy ( ďalšími minerálmi s funkciou spolučinitelů pre tento enzým sú mangán a zinok ) .     Zinok je spolučinitelem v mnohých enzýmoch , ktoré regulujú rast a vývoj , vznik spermií , trávenie a vznik nukleárnych kyselín .     Bohaté na vitamíny : Kešu oriešky sú tiež bohaté na mnoho esenciálnych vitamínov ako sú kyselina pantoténová ( vitamín B5 ) , pyroxid ( vitamín B6 ) , riboflavín a tiamín ( vitamín B - 1 ) . Tieto vitamíny , ktoré telo vyžaduje z vonkajších zdrojov , sú nevyhnutné pre metabolizmus bielkovín , tukov a uhľovodíkov .     Antioxidanty : Oriešky tiež obsahujú vhodné množstvo Zea - xantínu , dôležitého flavonoidního antioxidantu , ktorý je výberovo vstrebávaný do sietnice macula lutea v oku a plní ochrannú funkciu pri filtrovaní svetla . Definícia " prírodné " v spracovateľskom priemysle zameranom na oriešky jednoducho znamená " nepražené " , orechy však môžu byť ešte ďalej tepelne upravované . Kešu oriešky v škrupine sa buď varí v oleji alebo Ziha v plameni tak , aby odpadla škrupina ešte pred jej prasknutím a urýchlil sa tak proces výroby . Avšak počas tohto zahrievacieho procesu sa výrazne znižuje kvalita kešu orieškov a sú ničené esenciálne mastné kyseliny a enzýmy . Spracovanie nevyhnutné pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky je v porovnaní s tradičným spracovaním pomalé , ale vysoká kvalita a neprekonateľná chuť a vôňa sú nepopierateľné . Ako príklad uveďme , že typické kešu oriešky v Indii sú spracovávané rýchlosťou 12-14 kg na jedného robotníka a deň , zatiaľ čo pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky sa rýchlosť spracovania pohybuje iba medzi 4 - 5kg na robotníka a deň ! Tento obrovský nepomer v objemoch spracovania prispieva k významnému rozdielu v cene , ktorý vedie veľkovýrobcu k nákupu priemyselne spracovaných " prírodných " kešu orieškov ( definovaných stále ako nepražené , avšak stále spracované za vysokých teplôt ) . Vyberte si skutočne prírodné kešu spracovávané za studena , čím podporíte farmára kešu orieškov ! Proces spracovania : popadané kešu sú zozbierané a sušené na slnku po dobu 2-3 dní ako vlhkosť klesne cca na 10 % . Kešu sú potom v škrupine skladované v dobre vetraných miestnostiach po dobu cca 12 mesiacov , kde sa môže stratiť ešte okolo 2 % vlhkosti . V ďalšom procese sú škrupiny ručne olúpané špeciálnymi lúpacím strojmi , používanými v malých továrňach . Jadrá sú stále pokrytá tenkou šupkou a v tejto fáze sa začína so samotným sušením do 40 ° C po dobu cca 14 hod V niektorých prípadoch sa využije teplá para . Zníži sa tak vlhkosť na 5 % . Potom sa šupka ručne odstraňuje a dočisťuje sa veľmi ostrým nožom .     Hodnoty v jedné dávce % doporučené denní dávky Voda 1.7 g     Energetická hodnota 574 kcal 28.7 % Energetická hodnota 2403 kJ 0.0 % Bílkoviny 15.31 g 34.0 % Tuk 46.35 g 66.2 % Minerální soli 3.95 g 65.8 % Safylochinon) 34.7 µg 43.4 % Nasycené mastné kyseliny 9.157 g 45.8 % Mononenasycené mastné kyseliny 27.317 g     Polynenasycené mastné kyseliny 7.836 g   Viac informácií...
3,52 EUR
Overiť cenu
Skutočne prírodné kešu oriešky - celé     Kešu sú energeticky výdatné a bohaté na živiny , majú vysoký obsah bielkovín a esenciálnych mastných kyselín .     Prospešný tuk : Kešu oriešky majú nižší obsah tuku ako väčšina iných orechov . Tuk , ktorý obsahujú , pochádza z mononenasyceného oleja - kyseliny olejovej , ktorá je okrem iného považovaná za živinu krásy .     Bohaté na minerály : Kešu oriešky sú veľmi bohatým zdrojom minerálov ako je mangán , draslík , meď , železo , horčík , zinok a selén . Selén je dôležitou mikro - živinou , ktorá funguje ako spolučinitel pre enzýmy s antioxidantnými účinky ako sú glutatión ( cukrové ) peroxidy , jedny z najsilnejších antioxidantov v tele . Meď je spolučinitelem pre mnoho životne dôležitých enzýmov , vrátane cytochróm c oxidázy - a super - oxi - dismutázy ( ďalšími minerálmi s funkciou spolučinitelů pre tento enzým sú mangán a zinok ) .     Zinok je spolučinitelem v mnohých enzýmoch , ktoré regulujú rast a vývoj , vznik spermií , trávenie a vznik nukleárnych kyselín .     Bohaté na vitamíny : Kešu oriešky sú tiež bohaté na mnoho esenciálnych vitamínov ako sú kyselina pantoténová ( vitamín B5 ) , pyroxid ( vitamín B6 ) , riboflavín a tiamín ( vitamín B - 1 ) . Tieto vitamíny , ktoré telo vyžaduje z vonkajších zdrojov , sú nevyhnutné pre metabolizmus bielkovín , tukov a uhľovodíkov .     Antioxidanty : Oriešky tiež obsahujú vhodné množstvo Zea - xantínu , dôležitého flavonoidního antioxidantu , ktorý je výberovo vstrebávaný do sietnice macula lutea v oku a plní ochrannú funkciu pri filtrovaní svetla . Definícia " prírodné " v spracovateľskom priemysle zameranom na oriešky jednoducho znamená " nepražené " , orechy však môžu byť ešte ďalej tepelne upravované . Kešu oriešky v škrupine sa buď varí v oleji alebo Ziha v plameni tak , aby odpadla škrupina ešte pred jej prasknutím a urýchlil sa tak proces výroby . Avšak počas tohto zahrievacieho procesu sa výrazne znižuje kvalita kešu orieškov a sú ničené esenciálne mastné kyseliny a enzýmy . Spracovanie nevyhnutné pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky je v porovnaní s tradičným spracovaním pomalé , ale vysoká kvalita a neprekonateľná chuť a vôňa sú nepopierateľné . Ako príklad uveďme , že typické kešu oriešky v Indii sú spracovávané rýchlosťou 12-14 kg na jedného robotníka a deň , zatiaľ čo pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky sa rýchlosť spracovania pohybuje iba medzi 4 - 5kg na robotníka a deň ! Tento obrovský nepomer v objemoch spracovania prispieva k významnému rozdielu v cene , ktorý vedie veľkovýrobcu k nákupu priemyselne spracovaných " prírodných " kešu orieškov ( definovaných stále ako nepražené , avšak stále spracované za vysokých teplôt ) . Vyberte si skutočne prírodné kešu spracovávané za studena , čím podporíte farmára kešu orieškov ! Proces spracovania : popadané kešu sú zozbierané a sušené na slnku po dobu 2-3 dní ako vlhkosť klesne cca na 10 % . Kešu sú potom v škrupine skladované v dobre vetraných miestnostiach po dobu cca 12 mesiacov , kde sa môže stratiť ešte okolo 2 % vlhkosti . V ďalšom procese sú škrupiny ručne olúpané špeciálnymi lúpacím strojmi , používanými v malých továrňach . Jadrá sú stále pokrytá tenkou šupkou a v tejto fáze sa začína so samotným sušením do 40 ° C po dobu cca 14 hod V niektorých prípadoch sa využije teplá para . Zníži sa tak vlhkosť na 5 % . Potom sa šupka ručne odstraňuje a dočisťuje sa veľmi ostrým nožom .     Hodnoty v jedné dávce % doporučené denní dávky Voda 1.7 g     Energetická hodnota 574 kcal 28.7 % Energetická hodnota 2403 kJ 0.0 % Bílkoviny 15.31 g 34.0 % Tuk 46.35 g 66.2 % Minerální soli 3.95 g 65.8 % Safylochinon) 34.7 µg 43.4 % Nasycené mastné kyseliny 9.157 g 45.8 % Mononenasycené mastné kyseliny 27.317 g     Polynenasycené mastné kyseliny 7.836 g   Viac informácií...
1,40 EUR
Overiť cenu
Skutočne prírodné kešu oriešky - celé     Kešu sú energeticky výdatné a bohaté na živiny , majú vysoký obsah bielkovín a esenciálnych mastných kyselín .     Prospešný tuk : Kešu oriešky majú nižší obsah tuku ako väčšina iných orechov . Tuk , ktorý obsahujú , pochádza z mononenasyceného oleja - kyseliny olejovej , ktorá je okrem iného považovaná za živinu krásy .     Bohaté na minerály : Kešu oriešky sú veľmi bohatým zdrojom minerálov ako je mangán , draslík , meď , železo , horčík , zinok a selén . Selén je dôležitou mikro - živinou , ktorá funguje ako spolučinitel pre enzýmy s antioxidantnými účinky ako sú glutatión ( cukrové ) peroxidy , jedny z najsilnejších antioxidantov v tele . Meď je spolučinitelem pre mnoho životne dôležitých enzýmov , vrátane cytochróm c oxidázy - a super - oxi - dismutázy ( ďalšími minerálmi s funkciou spolučinitelů pre tento enzým sú mangán a zinok ) .     Zinok je spolučinitelem v mnohých enzýmoch , ktoré regulujú rast a vývoj , vznik spermií , trávenie a vznik nukleárnych kyselín .     Bohaté na vitamíny : Kešu oriešky sú tiež bohaté na mnoho esenciálnych vitamínov ako sú kyselina pantoténová ( vitamín B5 ) , pyroxid ( vitamín B6 ) , riboflavín a tiamín ( vitamín B - 1 ) . Tieto vitamíny , ktoré telo vyžaduje z vonkajších zdrojov , sú nevyhnutné pre metabolizmus bielkovín , tukov a uhľovodíkov .     Antioxidanty : Oriešky tiež obsahujú vhodné množstvo Zea - xantínu , dôležitého flavonoidního antioxidantu , ktorý je výberovo vstrebávaný do sietnice macula lutea v oku a plní ochrannú funkciu pri filtrovaní svetla . Definícia " prírodné " v spracovateľskom priemysle zameranom na oriešky jednoducho znamená " nepražené " , orechy však môžu byť ešte ďalej tepelne upravované . Kešu oriešky v škrupine sa buď varí v oleji alebo Ziha v plameni tak , aby odpadla škrupina ešte pred jej prasknutím a urýchlil sa tak proces výroby . Avšak počas tohto zahrievacieho procesu sa výrazne znižuje kvalita kešu orieškov a sú ničené esenciálne mastné kyseliny a enzýmy . Spracovanie nevyhnutné pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky je v porovnaní s tradičným spracovaním pomalé , ale vysoká kvalita a neprekonateľná chuť a vôňa sú nepopierateľné . Ako príklad uveďme , že typické kešu oriešky v Indii sú spracovávané rýchlosťou 12-14 kg na jedného robotníka a deň , zatiaľ čo pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky sa rýchlosť spracovania pohybuje iba medzi 4 - 5kg na robotníka a deň ! Tento obrovský nepomer v objemoch spracovania prispieva k významnému rozdielu v cene , ktorý vedie veľkovýrobcu k nákupu priemyselne spracovaných " prírodných " kešu orieškov ( definovaných stále ako nepražené , avšak stále spracované za vysokých teplôt ) . Vyberte si skutočne prírodné kešu spracovávané za studena , čím podporíte farmára kešu orieškov ! Proces spracovania : popadané kešu sú zozbierané a sušené na slnku po dobu 2-3 dní ako vlhkosť klesne cca na 10 % . Kešu sú potom v škrupine skladované v dobre vetraných miestnostiach po dobu cca 12 mesiacov , kde sa môže stratiť ešte okolo 2 % vlhkosti . V ďalšom procese sú škrupiny ručne olúpané špeciálnymi lúpacím strojmi , používanými v malých továrňach . Jadrá sú stále pokrytá tenkou šupkou a v tejto fáze sa začína so samotným sušením do 40 ° C po dobu cca 14 hod V niektorých prípadoch sa využije teplá para . Zníži sa tak vlhkosť na 5 % . Potom sa šupka ručne odstraňuje a dočisťuje sa veľmi ostrým nožom .     Hodnoty v jedné dávce % doporučené denní dávky Voda 1.7 g     Energetická hodnota 574 kcal 28.7 % Energetická hodnota 2403 kJ 0.0 % Bílkoviny 15.31 g 34.0 % Tuk 46.35 g 66.2 % Minerální soli 3.95 g 65.8 % Safylochinon) 34.7 µg 43.4 % Nasycené mastné kyseliny 9.157 g 45.8 % Mononenasycené mastné kyseliny 27.317 g     Polynenasycené mastné kyseliny 7.836 g   Viac informácií...
11,11 EUR
Overiť cenu
Skutočne prírodné kešu oriešky - celé     Kešu sú energeticky výdatné a bohaté na živiny , majú vysoký obsah bielkovín a esenciálnych mastných kyselín .     Prospešný tuk : Kešu oriešky majú nižší obsah tuku ako väčšina iných orechov . Tuk , ktorý obsahujú , pochádza z mononenasyceného oleja - kyseliny olejovej , ktorá je okrem iného považovaná za živinu krásy .     Bohaté na minerály : Kešu oriešky sú veľmi bohatým zdrojom minerálov ako je mangán , draslík , meď , železo , horčík , zinok a selén . Selén je dôležitou mikro - živinou , ktorá funguje ako spolučinitel pre enzýmy s antioxidantnými účinky ako sú glutatión ( cukrové ) peroxidy , jedny z najsilnejších antioxidantov v tele . Meď je spolučinitelem pre mnoho životne dôležitých enzýmov , vrátane cytochróm c oxidázy - a super - oxi - dismutázy ( ďalšími minerálmi s funkciou spolučinitelů pre tento enzým sú mangán a zinok ) .     Zinok je spolučinitelem v mnohých enzýmoch , ktoré regulujú rast a vývoj , vznik spermií , trávenie a vznik nukleárnych kyselín .     Bohaté na vitamíny : Kešu oriešky sú tiež bohaté na mnoho esenciálnych vitamínov ako sú kyselina pantoténová ( vitamín B5 ) , pyroxid ( vitamín B6 ) , riboflavín a tiamín ( vitamín B - 1 ) . Tieto vitamíny , ktoré telo vyžaduje z vonkajších zdrojov , sú nevyhnutné pre metabolizmus bielkovín , tukov a uhľovodíkov .     Antioxidanty : Oriešky tiež obsahujú vhodné množstvo Zea - xantínu , dôležitého flavonoidního antioxidantu , ktorý je výberovo vstrebávaný do sietnice macula lutea v oku a plní ochrannú funkciu pri filtrovaní svetla . Definícia " prírodné " v spracovateľskom priemysle zameranom na oriešky jednoducho znamená " nepražené " , orechy však môžu byť ešte ďalej tepelne upravované . Kešu oriešky v škrupine sa buď varí v oleji alebo Ziha v plameni tak , aby odpadla škrupina ešte pred jej prasknutím a urýchlil sa tak proces výroby . Avšak počas tohto zahrievacieho procesu sa výrazne znižuje kvalita kešu orieškov a sú ničené esenciálne mastné kyseliny a enzýmy . Spracovanie nevyhnutné pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky je v porovnaní s tradičným spracovaním pomalé , ale vysoká kvalita a neprekonateľná chuť a vôňa sú nepopierateľné . Ako príklad uveďme , že typické kešu oriešky v Indii sú spracovávané rýchlosťou 12-14 kg na jedného robotníka a deň , zatiaľ čo pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky sa rýchlosť spracovania pohybuje iba medzi 4 - 5kg na robotníka a deň ! Tento obrovský nepomer v objemoch spracovania prispieva k významnému rozdielu v cene , ktorý vedie veľkovýrobcu k nákupu priemyselne spracovaných " prírodných " kešu orieškov ( definovaných stále ako nepražené , avšak stále spracované za vysokých teplôt ) . Vyberte si skutočne prírodné kešu spracovávané za studena , čím podporíte farmára kešu orieškov ! Proces spracovania : popadané kešu sú zozbierané a sušené na slnku po dobu 2-3 dní ako vlhkosť klesne cca na 10 % . Kešu sú potom v škrupine skladované v dobre vetraných miestnostiach po dobu cca 12 mesiacov , kde sa môže stratiť ešte okolo 2 % vlhkosti . V ďalšom procese sú škrupiny ručne olúpané špeciálnymi lúpacím strojmi , používanými v malých továrňach . Jadrá sú stále pokrytá tenkou šupkou a v tejto fáze sa začína so samotným sušením do 40 ° C po dobu cca 14 hod V niektorých prípadoch sa využije teplá para . Zníži sa tak vlhkosť na 5 % . Potom sa šupka ručne odstraňuje a dočisťuje sa veľmi ostrým nožom .     Hodnoty v jedné dávce % doporučené denní dávky Voda 1.7 g     Energetická hodnota 574 kcal 28.7 % Energetická hodnota 2403 kJ 0.0 % Bílkoviny 15.31 g 34.0 % Tuk 46.35 g 66.2 % Minerální soli 3.95 g 65.8 % Safylochinon) 34.7 µg 43.4 % Nasycené mastné kyseliny 9.157 g 45.8 % Mononenasycené mastné kyseliny 27.317 g     Polynenasycené mastné kyseliny 7.836 g   Viac informácií...
2,17 EUR
Overiť cenu
Skutočne prírodné kešu oriešky - celé     Kešu sú energeticky výdatné a bohaté na živiny , majú vysoký obsah bielkovín a esenciálnych mastných kyselín .     Prospešný tuk : Kešu oriešky majú nižší obsah tuku ako väčšina iných orechov . Tuk , ktorý obsahujú , pochádza z mononenasyceného oleja - kyseliny olejovej , ktorá je okrem iného považovaná za živinu krásy .     Bohaté na minerály : Kešu oriešky sú veľmi bohatým zdrojom minerálov ako je mangán , draslík , meď , železo , horčík , zinok a selén . Selén je dôležitou mikro - živinou , ktorá funguje ako spolučinitel pre enzýmy s antioxidantnými účinky ako sú glutatión ( cukrové ) peroxidy , jedny z najsilnejších antioxidantov v tele . Meď je spolučinitelem pre mnoho životne dôležitých enzýmov , vrátane cytochróm c oxidázy - a super - oxi - dismutázy ( ďalšími minerálmi s funkciou spolučinitelů pre tento enzým sú mangán a zinok ) .     Zinok je spolučinitelem v mnohých enzýmoch , ktoré regulujú rast a vývoj , vznik spermií , trávenie a vznik nukleárnych kyselín .     Bohaté na vitamíny : Kešu oriešky sú tiež bohaté na mnoho esenciálnych vitamínov ako sú kyselina pantoténová ( vitamín B5 ) , pyroxid ( vitamín B6 ) , riboflavín a tiamín ( vitamín B - 1 ) . Tieto vitamíny , ktoré telo vyžaduje z vonkajších zdrojov , sú nevyhnutné pre metabolizmus bielkovín , tukov a uhľovodíkov .     Antioxidanty : Oriešky tiež obsahujú vhodné množstvo Zea - xantínu , dôležitého flavonoidního antioxidantu , ktorý je výberovo vstrebávaný do sietnice macula lutea v oku a plní ochrannú funkciu pri filtrovaní svetla . Definícia " prírodné " v spracovateľskom priemysle zameranom na oriešky jednoducho znamená " nepražené " , orechy však môžu byť ešte ďalej tepelne upravované . Kešu oriešky v škrupine sa buď varí v oleji alebo Ziha v plameni tak , aby odpadla škrupina ešte pred jej prasknutím a urýchlil sa tak proces výroby . Avšak počas tohto zahrievacieho procesu sa výrazne znižuje kvalita kešu orieškov a sú ničené esenciálne mastné kyseliny a enzýmy . Spracovanie nevyhnutné pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky je v porovnaní s tradičným spracovaním pomalé , ale vysoká kvalita a neprekonateľná chuť a vôňa sú nepopierateľné . Ako príklad uveďme , že typické kešu oriešky v Indii sú spracovávané rýchlosťou 12-14 kg na jedného robotníka a deň , zatiaľ čo pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky sa rýchlosť spracovania pohybuje iba medzi 4 - 5kg na robotníka a deň ! Tento obrovský nepomer v objemoch spracovania prispieva k významnému rozdielu v cene , ktorý vedie veľkovýrobcu k nákupu priemyselne spracovaných " prírodných " kešu orieškov ( definovaných stále ako nepražené , avšak stále spracované za vysokých teplôt ) . Vyberte si skutočne prírodné kešu spracovávané za studena , čím podporíte farmára kešu orieškov ! Proces spracovania : popadané kešu sú zozbierané a sušené na slnku po dobu 2-3 dní ako vlhkosť klesne cca na 10 % . Kešu sú potom v škrupine skladované v dobre vetraných miestnostiach po dobu cca 12 mesiacov , kde sa môže stratiť ešte okolo 2 % vlhkosti . V ďalšom procese sú škrupiny ručne olúpané špeciálnymi lúpacím strojmi , používanými v malých továrňach . Jadrá sú stále pokrytá tenkou šupkou a v tejto fáze sa začína so samotným sušením do 40 ° C po dobu cca 14 hod V niektorých prípadoch sa využije teplá para . Zníži sa tak vlhkosť na 5 % . Potom sa šupka ručne odstraňuje a dočisťuje sa veľmi ostrým nožom .     Hodnoty v jedné dávce % doporučené denní dávky Voda 1.7 g     Energetická hodnota 574 kcal 28.7 % Energetická hodnota 2403 kJ 0.0 % Bílkoviny 15.31 g 34.0 % Tuk 46.35 g 66.2 % Minerální soli 3.95 g 65.8 % Safylochinon) 34.7 µg 43.4 % Nasycené mastné kyseliny 9.157 g 45.8 % Mononenasycené mastné kyseliny 27.317 g     Polynenasycené mastné kyseliny 7.836 g   Viac informácií...
17,75 EUR
Overiť cenu
Skutočne prírodné kešu oriešky - celé     Kešu sú energeticky výdatné a bohaté na živiny , majú vysoký obsah bielkovín a esenciálnych mastných kyselín .     Prospešný tuk : Kešu oriešky majú nižší obsah tuku ako väčšina iných orechov . Tuk , ktorý obsahujú , pochádza z mononenasyceného oleja - kyseliny olejovej , ktorá je okrem iného považovaná za živinu krásy .     Bohaté na minerály : Kešu oriešky sú veľmi bohatým zdrojom minerálov ako je mangán , draslík , meď , železo , horčík , zinok a selén . Selén je dôležitou mikro - živinou , ktorá funguje ako spolučinitel pre enzýmy s antioxidantnými účinky ako sú glutatión ( cukrové ) peroxidy , jedny z najsilnejších antioxidantov v tele . Meď je spolučinitelem pre mnoho životne dôležitých enzýmov , vrátane cytochróm c oxidázy - a super - oxi - dismutázy ( ďalšími minerálmi s funkciou spolučinitelů pre tento enzým sú mangán a zinok ) .     Zinok je spolučinitelem v mnohých enzýmoch , ktoré regulujú rast a vývoj , vznik spermií , trávenie a vznik nukleárnych kyselín .     Bohaté na vitamíny : Kešu oriešky sú tiež bohaté na mnoho esenciálnych vitamínov ako sú kyselina pantoténová ( vitamín B5 ) , pyroxid ( vitamín B6 ) , riboflavín a tiamín ( vitamín B - 1 ) . Tieto vitamíny , ktoré telo vyžaduje z vonkajších zdrojov , sú nevyhnutné pre metabolizmus bielkovín , tukov a uhľovodíkov .     Antioxidanty : Oriešky tiež obsahujú vhodné množstvo Zea - xantínu , dôležitého flavonoidního antioxidantu , ktorý je výberovo vstrebávaný do sietnice macula lutea v oku a plní ochrannú funkciu pri filtrovaní svetla . Definícia " prírodné " v spracovateľskom priemysle zameranom na oriešky jednoducho znamená " nepražené " , orechy však môžu byť ešte ďalej tepelne upravované . Kešu oriešky v škrupine sa buď varí v oleji alebo Ziha v plameni tak , aby odpadla škrupina ešte pred jej prasknutím a urýchlil sa tak proces výroby . Avšak počas tohto zahrievacieho procesu sa výrazne znižuje kvalita kešu orieškov a sú ničené esenciálne mastné kyseliny a enzýmy . Spracovanie nevyhnutné pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky je v porovnaní s tradičným spracovaním pomalé , ale vysoká kvalita a neprekonateľná chuť a vôňa sú nepopierateľné . Ako príklad uveďme , že typické kešu oriešky v Indii sú spracovávané rýchlosťou 12-14 kg na jedného robotníka a deň , zatiaľ čo pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky sa rýchlosť spracovania pohybuje iba medzi 4 - 5kg na robotníka a deň ! Tento obrovský nepomer v objemoch spracovania prispieva k významnému rozdielu v cene , ktorý vedie veľkovýrobcu k nákupu priemyselne spracovaných " prírodných " kešu orieškov ( definovaných stále ako nepražené , avšak stále spracované za vysokých teplôt ) . Vyberte si skutočne prírodné kešu spracovávané za studena , čím podporíte farmára kešu orieškov ! Proces spracovania : popadané kešu sú zozbierané a sušené na slnku po dobu 2-3 dní ako vlhkosť klesne cca na 10 % . Kešu sú potom v škrupine skladované v dobre vetraných miestnostiach po dobu cca 12 mesiacov , kde sa môže stratiť ešte okolo 2 % vlhkosti . V ďalšom procese sú škrupiny ručne olúpané špeciálnymi lúpacím strojmi , používanými v malých továrňach . Jadrá sú stále pokrytá tenkou šupkou a v tejto fáze sa začína so samotným sušením do 40 ° C po dobu cca 14 hod V niektorých prípadoch sa využije teplá para . Zníži sa tak vlhkosť na 5 % . Potom sa šupka ručne odstraňuje a dočisťuje sa veľmi ostrým nožom .     Hodnoty v jedné dávce % doporučené denní dávky Voda 1.7 g     Energetická hodnota 574 kcal 28.7 % Energetická hodnota 2403 kJ 0.0 % Bílkoviny 15.31 g 34.0 % Tuk 46.35 g 66.2 % Minerální soli 3.95 g 65.8 % Safylochinon) 34.7 µg 43.4 % Nasycené mastné kyseliny 9.157 g 45.8 % Mononenasycené mastné kyseliny 27.317 g     Polynenasycené mastné kyseliny 7.836 g   Viac informácií...
29,29 EUR
Overiť cenu
Skutočne prírodné kešu oriešky - celé     Kešu sú energeticky výdatné a bohaté na živiny , majú vysoký obsah bielkovín a esenciálnych mastných kyselín .     Prospešný tuk : Kešu oriešky majú nižší obsah tuku ako väčšina iných orechov . Tuk , ktorý obsahujú , pochádza z mononenasyceného oleja - kyseliny olejovej , ktorá je okrem iného považovaná za živinu krásy .     Bohaté na minerály : Kešu oriešky sú veľmi bohatým zdrojom minerálov ako je mangán , draslík , meď , železo , horčík , zinok a selén . Selén je dôležitou mikro - živinou , ktorá funguje ako spolučinitel pre enzýmy s antioxidantnými účinky ako sú glutatión ( cukrové ) peroxidy , jedny z najsilnejších antioxidantov v tele . Meď je spolučinitelem pre mnoho životne dôležitých enzýmov , vrátane cytochróm c oxidázy - a super - oxi - dismutázy ( ďalšími minerálmi s funkciou spolučinitelů pre tento enzým sú mangán a zinok ) .     Zinok je spolučinitelem v mnohých enzýmoch , ktoré regulujú rast a vývoj , vznik spermií , trávenie a vznik nukleárnych kyselín .     Bohaté na vitamíny : Kešu oriešky sú tiež bohaté na mnoho esenciálnych vitamínov ako sú kyselina pantoténová ( vitamín B5 ) , pyroxid ( vitamín B6 ) , riboflavín a tiamín ( vitamín B - 1 ) . Tieto vitamíny , ktoré telo vyžaduje z vonkajších zdrojov , sú nevyhnutné pre metabolizmus bielkovín , tukov a uhľovodíkov .     Antioxidanty : Oriešky tiež obsahujú vhodné množstvo Zea - xantínu , dôležitého flavonoidního antioxidantu , ktorý je výberovo vstrebávaný do sietnice macula lutea v oku a plní ochrannú funkciu pri filtrovaní svetla . Definícia " prírodné " v spracovateľskom priemysle zameranom na oriešky jednoducho znamená " nepražené " , orechy však môžu byť ešte ďalej tepelne upravované . Kešu oriešky v škrupine sa buď varí v oleji alebo Ziha v plameni tak , aby odpadla škrupina ešte pred jej prasknutím a urýchlil sa tak proces výroby . Avšak počas tohto zahrievacieho procesu sa výrazne znižuje kvalita kešu orieškov a sú ničené esenciálne mastné kyseliny a enzýmy . Spracovanie nevyhnutné pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky je v porovnaní s tradičným spracovaním pomalé , ale vysoká kvalita a neprekonateľná chuť a vôňa sú nepopierateľné . Ako príklad uveďme , že typické kešu oriešky v Indii sú spracovávané rýchlosťou 12-14 kg na jedného robotníka a deň , zatiaľ čo pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky sa rýchlosť spracovania pohybuje iba medzi 4 - 5kg na robotníka a deň ! Tento obrovský nepomer v objemoch spracovania prispieva k významnému rozdielu v cene , ktorý vedie veľkovýrobcu k nákupu priemyselne spracovaných " prírodných " kešu orieškov ( definovaných stále ako nepražené , avšak stále spracované za vysokých teplôt ) . Vyberte si skutočne prírodné kešu spracovávané za studena , čím podporíte farmára kešu orieškov ! Proces spracovania : popadané kešu sú zozbierané a sušené na slnku po dobu 2-3 dní ako vlhkosť klesne cca na 10 % . Kešu sú potom v škrupine skladované v dobre vetraných miestnostiach po dobu cca 12 mesiacov , kde sa môže stratiť ešte okolo 2 % vlhkosti . V ďalšom procese sú škrupiny ručne olúpané špeciálnymi lúpacím strojmi , používanými v malých továrňach . Jadrá sú stále pokrytá tenkou šupkou a v tejto fáze sa začína so samotným sušením do 40 ° C po dobu cca 14 hod V niektorých prípadoch sa využije teplá para . Zníži sa tak vlhkosť na 5 % . Potom sa šupka ručne odstraňuje a dočisťuje sa veľmi ostrým nožom .     Hodnoty v jedné dávce % doporučené denní dávky Voda 1.7 g     Energetická hodnota 574 kcal 28.7 % Energetická hodnota 2403 kJ 0.0 % Bílkoviny 15.31 g 34.0 % Tuk 46.35 g 66.2 % Minerální soli 3.95 g 65.8 % Safylochinon) 34.7 µg 43.4 % Nasycené mastné kyseliny 9.157 g 45.8 % Mononenasycené mastné kyseliny 27.317 g     Polynenasycené mastné kyseliny 7.836 g   Viac informácií...
34,91 EUR
Overiť cenu
Skutočne prírodné kešu oriešky - celé     Kešu sú energeticky výdatné a bohaté na živiny , majú vysoký obsah bielkovín a esenciálnych mastných kyselín .     Prospešný tuk : Kešu oriešky majú nižší obsah tuku ako väčšina iných orechov . Tuk , ktorý obsahujú , pochádza z mononenasyceného oleja - kyseliny olejovej , ktorá je okrem iného považovaná za živinu krásy .     Bohaté na minerály : Kešu oriešky sú veľmi bohatým zdrojom minerálov ako je mangán , draslík , meď , železo , horčík , zinok a selén . Selén je dôležitou mikro - živinou , ktorá funguje ako spolučinitel pre enzýmy s antioxidantnými účinky ako sú glutatión ( cukrové ) peroxidy , jedny z najsilnejších antioxidantov v tele . Meď je spolučinitelem pre mnoho životne dôležitých enzýmov , vrátane cytochróm c oxidázy - a super - oxi - dismutázy ( ďalšími minerálmi s funkciou spolučinitelů pre tento enzým sú mangán a zinok ) .     Zinok je spolučinitelem v mnohých enzýmoch , ktoré regulujú rast a vývoj , vznik spermií , trávenie a vznik nukleárnych kyselín .     Bohaté na vitamíny : Kešu oriešky sú tiež bohaté na mnoho esenciálnych vitamínov ako sú kyselina pantoténová ( vitamín B5 ) , pyroxid ( vitamín B6 ) , riboflavín a tiamín ( vitamín B - 1 ) . Tieto vitamíny , ktoré telo vyžaduje z vonkajších zdrojov , sú nevyhnutné pre metabolizmus bielkovín , tukov a uhľovodíkov .     Antioxidanty : Oriešky tiež obsahujú vhodné množstvo Zea - xantínu , dôležitého flavonoidního antioxidantu , ktorý je výberovo vstrebávaný do sietnice macula lutea v oku a plní ochrannú funkciu pri filtrovaní svetla . Definícia " prírodné " v spracovateľskom priemysle zameranom na oriešky jednoducho znamená " nepražené " , orechy však môžu byť ešte ďalej tepelne upravované . Kešu oriešky v škrupine sa buď varí v oleji alebo Ziha v plameni tak , aby odpadla škrupina ešte pred jej prasknutím a urýchlil sa tak proces výroby . Avšak počas tohto zahrievacieho procesu sa výrazne znižuje kvalita kešu orieškov a sú ničené esenciálne mastné kyseliny a enzýmy . Spracovanie nevyhnutné pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky je v porovnaní s tradičným spracovaním pomalé , ale vysoká kvalita a neprekonateľná chuť a vôňa sú nepopierateľné . Ako príklad uveďme , že typické kešu oriešky v Indii sú spracovávané rýchlosťou 12-14 kg na jedného robotníka a deň , zatiaľ čo pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky sa rýchlosť spracovania pohybuje iba medzi 4 - 5kg na robotníka a deň ! Tento obrovský nepomer v objemoch spracovania prispieva k významnému rozdielu v cene , ktorý vedie veľkovýrobcu k nákupu priemyselne spracovaných " prírodných " kešu orieškov ( definovaných stále ako nepražené , avšak stále spracované za vysokých teplôt ) . Vyberte si skutočne prírodné kešu spracovávané za studena , čím podporíte farmára kešu orieškov ! Proces spracovania : popadané kešu sú zozbierané a sušené na slnku po dobu 2-3 dní ako vlhkosť klesne cca na 10 % . Kešu sú potom v škrupine skladované v dobre vetraných miestnostiach po dobu cca 12 mesiacov , kde sa môže stratiť ešte okolo 2 % vlhkosti . V ďalšom procese sú škrupiny ručne olúpané špeciálnymi lúpacím strojmi , používanými v malých továrňach . Jadrá sú stále pokrytá tenkou šupkou a v tejto fáze sa začína so samotným sušením do 40 ° C po dobu cca 14 hod V niektorých prípadoch sa využije teplá para . Zníži sa tak vlhkosť na 5 % . Potom sa šupka ručne odstraňuje a dočisťuje sa veľmi ostrým nožom .     Hodnoty v jedné dávce % doporučené denní dávky Voda 1.7 g     Energetická hodnota 574 kcal 28.7 % Energetická hodnota 2403 kJ 0.0 % Bílkoviny 15.31 g 34.0 % Tuk 46.35 g 66.2 % Minerální soli 3.95 g 65.8 % Safylochinon) 34.7 µg 43.4 % Nasycené mastné kyseliny 9.157 g 45.8 % Mononenasycené mastné kyseliny 27.317 g     Polynenasycené mastné kyseliny 7.836 g   Viac informácií...
28,35 EUR
Overiť cenu
Skutočne prírodné kešu oriešky - celé     Kešu sú energeticky výdatné a bohaté na živiny , majú vysoký obsah bielkovín a esenciálnych mastných kyselín .     Prospešný tuk : Kešu oriešky majú nižší obsah tuku ako väčšina iných orechov . Tuk , ktorý obsahujú , pochádza z mononenasyceného oleja - kyseliny olejovej , ktorá je okrem iného považovaná za živinu krásy .     Bohaté na minerály : Kešu oriešky sú veľmi bohatým zdrojom minerálov ako je mangán , draslík , meď , železo , horčík , zinok a selén . Selén je dôležitou mikro - živinou , ktorá funguje ako spolučinitel pre enzýmy s antioxidantnými účinky ako sú glutatión ( cukrové ) peroxidy , jedny z najsilnejších antioxidantov v tele . Meď je spolučinitelem pre mnoho životne dôležitých enzýmov , vrátane cytochróm c oxidázy - a super - oxi - dismutázy ( ďalšími minerálmi s funkciou spolučinitelů pre tento enzým sú mangán a zinok ) .     Zinok je spolučinitelem v mnohých enzýmoch , ktoré regulujú rast a vývoj , vznik spermií , trávenie a vznik nukleárnych kyselín .     Bohaté na vitamíny : Kešu oriešky sú tiež bohaté na mnoho esenciálnych vitamínov ako sú kyselina pantoténová ( vitamín B5 ) , pyroxid ( vitamín B6 ) , riboflavín a tiamín ( vitamín B - 1 ) . Tieto vitamíny , ktoré telo vyžaduje z vonkajších zdrojov , sú nevyhnutné pre metabolizmus bielkovín , tukov a uhľovodíkov .     Antioxidanty : Oriešky tiež obsahujú vhodné množstvo Zea - xantínu , dôležitého flavonoidního antioxidantu , ktorý je výberovo vstrebávaný do sietnice macula lutea v oku a plní ochrannú funkciu pri filtrovaní svetla . Definícia " prírodné " v spracovateľskom priemysle zameranom na oriešky jednoducho znamená " nepražené " , orechy však môžu byť ešte ďalej tepelne upravované . Kešu oriešky v škrupine sa buď varí v oleji alebo Ziha v plameni tak , aby odpadla škrupina ešte pred jej prasknutím a urýchlil sa tak proces výroby . Avšak počas tohto zahrievacieho procesu sa výrazne znižuje kvalita kešu orieškov a sú ničené esenciálne mastné kyseliny a enzýmy . Spracovanie nevyhnutné pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky je v porovnaní s tradičným spracovaním pomalé , ale vysoká kvalita a neprekonateľná chuť a vôňa sú nepopierateľné . Ako príklad uveďme , že typické kešu oriešky v Indii sú spracovávané rýchlosťou 12-14 kg na jedného robotníka a deň , zatiaľ čo pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky sa rýchlosť spracovania pohybuje iba medzi 4 - 5kg na robotníka a deň ! Tento obrovský nepomer v objemoch spracovania prispieva k významnému rozdielu v cene , ktorý vedie veľkovýrobcu k nákupu priemyselne spracovaných " prírodných " kešu orieškov ( definovaných stále ako nepražené , avšak stále spracované za vysokých teplôt ) . Vyberte si skutočne prírodné kešu spracovávané za studena , čím podporíte farmára kešu orieškov ! Proces spracovania : popadané kešu sú zozbierané a sušené na slnku po dobu 2-3 dní ako vlhkosť klesne cca na 10 % . Kešu sú potom v škrupine skladované v dobre vetraných miestnostiach po dobu cca 12 mesiacov , kde sa môže stratiť ešte okolo 2 % vlhkosti . V ďalšom procese sú škrupiny ručne olúpané špeciálnymi lúpacím strojmi , používanými v malých továrňach . Jadrá sú stále pokrytá tenkou šupkou a v tejto fáze sa začína so samotným sušením do 40 ° C po dobu cca 14 hod V niektorých prípadoch sa využije teplá para . Zníži sa tak vlhkosť na 5 % . Potom sa šupka ručne odstraňuje a dočisťuje sa veľmi ostrým nožom .     Hodnoty v jedné dávce % doporučené denní dávky Voda 1.7 g     Energetická hodnota 574 kcal 28.7 % Energetická hodnota 2403 kJ 0.0 % Bílkoviny 15.31 g 34.0 % Tuk 46.35 g 66.2 % Minerální soli 3.95 g 65.8 % Safylochinon) 34.7 µg 43.4 % Nasycené mastné kyseliny 9.157 g 45.8 % Mononenasycené mastné kyseliny 27.317 g     Polynenasycené mastné kyseliny 7.836 g   Viac informácií...
11,95 EUR
Overiť cenu
Skutočne prírodné kešu oriešky - celé     Kešu sú energeticky výdatné a bohaté na živiny , majú vysoký obsah bielkovín a esenciálnych mastných kyselín .     Prospešný tuk : Kešu oriešky majú nižší obsah tuku ako väčšina iných orechov . Tuk , ktorý obsahujú , pochádza z mononenasyceného oleja - kyseliny olejovej , ktorá je okrem iného považovaná za živinu krásy .     Bohaté na minerály : Kešu oriešky sú veľmi bohatým zdrojom minerálov ako je mangán , draslík , meď , železo , horčík , zinok a selén . Selén je dôležitou mikro - živinou , ktorá funguje ako spolučinitel pre enzýmy s antioxidantnými účinky ako sú glutatión ( cukrové ) peroxidy , jedny z najsilnejších antioxidantov v tele . Meď je spolučinitelem pre mnoho životne dôležitých enzýmov , vrátane cytochróm c oxidázy - a super - oxi - dismutázy ( ďalšími minerálmi s funkciou spolučinitelů pre tento enzým sú mangán a zinok ) .     Zinok je spolučinitelem v mnohých enzýmoch , ktoré regulujú rast a vývoj , vznik spermií , trávenie a vznik nukleárnych kyselín .     Bohaté na vitamíny : Kešu oriešky sú tiež bohaté na mnoho esenciálnych vitamínov ako sú kyselina pantoténová ( vitamín B5 ) , pyroxid ( vitamín B6 ) , riboflavín a tiamín ( vitamín B - 1 ) . Tieto vitamíny , ktoré telo vyžaduje z vonkajších zdrojov , sú nevyhnutné pre metabolizmus bielkovín , tukov a uhľovodíkov .     Antioxidanty : Oriešky tiež obsahujú vhodné množstvo Zea - xantínu , dôležitého flavonoidního antioxidantu , ktorý je výberovo vstrebávaný do sietnice macula lutea v oku a plní ochrannú funkciu pri filtrovaní svetla . Definícia " prírodné " v spracovateľskom priemysle zameranom na oriešky jednoducho znamená " nepražené " , orechy však môžu byť ešte ďalej tepelne upravované . Kešu oriešky v škrupine sa buď varí v oleji alebo Ziha v plameni tak , aby odpadla škrupina ešte pred jej prasknutím a urýchlil sa tak proces výroby . Avšak počas tohto zahrievacieho procesu sa výrazne znižuje kvalita kešu orieškov a sú ničené esenciálne mastné kyseliny a enzýmy . Spracovanie nevyhnutné pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky je v porovnaní s tradičným spracovaním pomalé , ale vysoká kvalita a neprekonateľná chuť a vôňa sú nepopierateľné . Ako príklad uveďme , že typické kešu oriešky v Indii sú spracovávané rýchlosťou 12-14 kg na jedného robotníka a deň , zatiaľ čo pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky sa rýchlosť spracovania pohybuje iba medzi 4 - 5kg na robotníka a deň ! Tento obrovský nepomer v objemoch spracovania prispieva k významnému rozdielu v cene , ktorý vedie veľkovýrobcu k nákupu priemyselne spracovaných " prírodných " kešu orieškov ( definovaných stále ako nepražené , avšak stále spracované za vysokých teplôt ) . Vyberte si skutočne prírodné kešu spracovávané za studena , čím podporíte farmára kešu orieškov ! Proces spracovania : popadané kešu sú zozbierané a sušené na slnku po dobu 2-3 dní ako vlhkosť klesne cca na 10 % . Kešu sú potom v škrupine skladované v dobre vetraných miestnostiach po dobu cca 12 mesiacov , kde sa môže stratiť ešte okolo 2 % vlhkosti . V ďalšom procese sú škrupiny ručne olúpané špeciálnymi lúpacím strojmi , používanými v malých továrňach . Jadrá sú stále pokrytá tenkou šupkou a v tejto fáze sa začína so samotným sušením do 40 ° C po dobu cca 14 hod V niektorých prípadoch sa využije teplá para . Zníži sa tak vlhkosť na 5 % . Potom sa šupka ručne odstraňuje a dočisťuje sa veľmi ostrým nožom .     Hodnoty v jedné dávce % doporučené denní dávky Voda 1.7 g     Energetická hodnota 574 kcal 28.7 % Energetická hodnota 2403 kJ 0.0 % Bílkoviny 15.31 g 34.0 % Tuk 46.35 g 66.2 % Minerální soli 3.95 g 65.8 % Safylochinon) 34.7 µg 43.4 % Nasycené mastné kyseliny 9.157 g 45.8 % Mononenasycené mastné kyseliny 27.317 g     Polynenasycené mastné kyseliny 7.836 g   Viac informácií...
9,95 EUR
Overiť cenu
Skutočne prírodné kešu oriešky - celé     Kešu sú energeticky výdatné a bohaté na živiny , majú vysoký obsah bielkovín a esenciálnych mastných kyselín .     Prospešný tuk : Kešu oriešky majú nižší obsah tuku ako väčšina iných orechov . Tuk , ktorý obsahujú , pochádza z mononenasyceného oleja - kyseliny olejovej , ktorá je okrem iného považovaná za živinu krásy .     Bohaté na minerály : Kešu oriešky sú veľmi bohatým zdrojom minerálov ako je mangán , draslík , meď , železo , horčík , zinok a selén . Selén je dôležitou mikro - živinou , ktorá funguje ako spolučinitel pre enzýmy s antioxidantnými účinky ako sú glutatión ( cukrové ) peroxidy , jedny z najsilnejších antioxidantov v tele . Meď je spolučinitelem pre mnoho životne dôležitých enzýmov , vrátane cytochróm c oxidázy - a super - oxi - dismutázy ( ďalšími minerálmi s funkciou spolučinitelů pre tento enzým sú mangán a zinok ) .     Zinok je spolučinitelem v mnohých enzýmoch , ktoré regulujú rast a vývoj , vznik spermií , trávenie a vznik nukleárnych kyselín .     Bohaté na vitamíny : Kešu oriešky sú tiež bohaté na mnoho esenciálnych vitamínov ako sú kyselina pantoténová ( vitamín B5 ) , pyroxid ( vitamín B6 ) , riboflavín a tiamín ( vitamín B - 1 ) . Tieto vitamíny , ktoré telo vyžaduje z vonkajších zdrojov , sú nevyhnutné pre metabolizmus bielkovín , tukov a uhľovodíkov .     Antioxidanty : Oriešky tiež obsahujú vhodné množstvo Zea - xantínu , dôležitého flavonoidního antioxidantu , ktorý je výberovo vstrebávaný do sietnice macula lutea v oku a plní ochrannú funkciu pri filtrovaní svetla . Definícia " prírodné " v spracovateľskom priemysle zameranom na oriešky jednoducho znamená " nepražené " , orechy však môžu byť ešte ďalej tepelne upravované . Kešu oriešky v škrupine sa buď varí v oleji alebo Ziha v plameni tak , aby odpadla škrupina ešte pred jej prasknutím a urýchlil sa tak proces výroby . Avšak počas tohto zahrievacieho procesu sa výrazne znižuje kvalita kešu orieškov a sú ničené esenciálne mastné kyseliny a enzýmy . Spracovanie nevyhnutné pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky je v porovnaní s tradičným spracovaním pomalé , ale vysoká kvalita a neprekonateľná chuť a vôňa sú nepopierateľné . Ako príklad uveďme , že typické kešu oriešky v Indii sú spracovávané rýchlosťou 12-14 kg na jedného robotníka a deň , zatiaľ čo pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky sa rýchlosť spracovania pohybuje iba medzi 4 - 5kg na robotníka a deň ! Tento obrovský nepomer v objemoch spracovania prispieva k významnému rozdielu v cene , ktorý vedie veľkovýrobcu k nákupu priemyselne spracovaných " prírodných " kešu orieškov ( definovaných stále ako nepražené , avšak stále spracované za vysokých teplôt ) . Vyberte si skutočne prírodné kešu spracovávané za studena , čím podporíte farmára kešu orieškov ! Proces spracovania : popadané kešu sú zozbierané a sušené na slnku po dobu 2-3 dní ako vlhkosť klesne cca na 10 % . Kešu sú potom v škrupine skladované v dobre vetraných miestnostiach po dobu cca 12 mesiacov , kde sa môže stratiť ešte okolo 2 % vlhkosti . V ďalšom procese sú škrupiny ručne olúpané špeciálnymi lúpacím strojmi , používanými v malých továrňach . Jadrá sú stále pokrytá tenkou šupkou a v tejto fáze sa začína so samotným sušením do 40 ° C po dobu cca 14 hod V niektorých prípadoch sa využije teplá para . Zníži sa tak vlhkosť na 5 % . Potom sa šupka ručne odstraňuje a dočisťuje sa veľmi ostrým nožom .     Hodnoty v jedné dávce % doporučené denní dávky Voda 1.7 g     Energetická hodnota 574 kcal 28.7 % Energetická hodnota 2403 kJ 0.0 % Bílkoviny 15.31 g 34.0 % Tuk 46.35 g 66.2 % Minerální soli 3.95 g 65.8 % Safylochinon) 34.7 µg 43.4 % Nasycené mastné kyseliny 9.157 g 45.8 % Mononenasycené mastné kyseliny 27.317 g     Polynenasycené mastné kyseliny 7.836 g   Viac informácií...
9,95 EUR
Overiť cenu
Skutočne prírodné kešu oriešky - celé     Kešu sú energeticky výdatné a bohaté na živiny , majú vysoký obsah bielkovín a esenciálnych mastných kyselín .     Prospešný tuk : Kešu oriešky majú nižší obsah tuku ako väčšina iných orechov . Tuk , ktorý obsahujú , pochádza z mononenasyceného oleja - kyseliny olejovej , ktorá je okrem iného považovaná za živinu krásy .     Bohaté na minerály : Kešu oriešky sú veľmi bohatým zdrojom minerálov ako je mangán , draslík , meď , železo , horčík , zinok a selén . Selén je dôležitou mikro - živinou , ktorá funguje ako spolučinitel pre enzýmy s antioxidantnými účinky ako sú glutatión ( cukrové ) peroxidy , jedny z najsilnejších antioxidantov v tele . Meď je spolučinitelem pre mnoho životne dôležitých enzýmov , vrátane cytochróm c oxidázy - a super - oxi - dismutázy ( ďalšími minerálmi s funkciou spolučinitelů pre tento enzým sú mangán a zinok ) .     Zinok je spolučinitelem v mnohých enzýmoch , ktoré regulujú rast a vývoj , vznik spermií , trávenie a vznik nukleárnych kyselín .     Bohaté na vitamíny : Kešu oriešky sú tiež bohaté na mnoho esenciálnych vitamínov ako sú kyselina pantoténová ( vitamín B5 ) , pyroxid ( vitamín B6 ) , riboflavín a tiamín ( vitamín B - 1 ) . Tieto vitamíny , ktoré telo vyžaduje z vonkajších zdrojov , sú nevyhnutné pre metabolizmus bielkovín , tukov a uhľovodíkov .     Antioxidanty : Oriešky tiež obsahujú vhodné množstvo Zea - xantínu , dôležitého flavonoidního antioxidantu , ktorý je výberovo vstrebávaný do sietnice macula lutea v oku a plní ochrannú funkciu pri filtrovaní svetla . Definícia " prírodné " v spracovateľskom priemysle zameranom na oriešky jednoducho znamená " nepražené " , orechy však môžu byť ešte ďalej tepelne upravované . Kešu oriešky v škrupine sa buď varí v oleji alebo Ziha v plameni tak , aby odpadla škrupina ešte pred jej prasknutím a urýchlil sa tak proces výroby . Avšak počas tohto zahrievacieho procesu sa výrazne znižuje kvalita kešu orieškov a sú ničené esenciálne mastné kyseliny a enzýmy . Spracovanie nevyhnutné pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky je v porovnaní s tradičným spracovaním pomalé , ale vysoká kvalita a neprekonateľná chuť a vôňa sú nepopierateľné . Ako príklad uveďme , že typické kešu oriešky v Indii sú spracovávané rýchlosťou 12-14 kg na jedného robotníka a deň , zatiaľ čo pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky sa rýchlosť spracovania pohybuje iba medzi 4 - 5kg na robotníka a deň ! Tento obrovský nepomer v objemoch spracovania prispieva k významnému rozdielu v cene , ktorý vedie veľkovýrobcu k nákupu priemyselne spracovaných " prírodných " kešu orieškov ( definovaných stále ako nepražené , avšak stále spracované za vysokých teplôt ) . Vyberte si skutočne prírodné kešu spracovávané za studena , čím podporíte farmára kešu orieškov ! Proces spracovania : popadané kešu sú zozbierané a sušené na slnku po dobu 2-3 dní ako vlhkosť klesne cca na 10 % . Kešu sú potom v škrupine skladované v dobre vetraných miestnostiach po dobu cca 12 mesiacov , kde sa môže stratiť ešte okolo 2 % vlhkosti . V ďalšom procese sú škrupiny ručne olúpané špeciálnymi lúpacím strojmi , používanými v malých továrňach . Jadrá sú stále pokrytá tenkou šupkou a v tejto fáze sa začína so samotným sušením do 40 ° C po dobu cca 14 hod V niektorých prípadoch sa využije teplá para . Zníži sa tak vlhkosť na 5 % . Potom sa šupka ručne odstraňuje a dočisťuje sa veľmi ostrým nožom .     Hodnoty v jedné dávce % doporučené denní dávky Voda 1.7 g     Energetická hodnota 574 kcal 28.7 % Energetická hodnota 2403 kJ 0.0 % Bílkoviny 15.31 g 34.0 % Tuk 46.35 g 66.2 % Minerální soli 3.95 g 65.8 % Safylochinon) 34.7 µg 43.4 % Nasycené mastné kyseliny 9.157 g 45.8 % Mononenasycené mastné kyseliny 27.317 g     Polynenasycené mastné kyseliny 7.836 g   Viac informácií...
9,95 EUR
Overiť cenu
Skutočne prírodné kešu oriešky - celé     Kešu sú energeticky výdatné a bohaté na živiny , majú vysoký obsah bielkovín a esenciálnych mastných kyselín .     Prospešný tuk : Kešu oriešky majú nižší obsah tuku ako väčšina iných orechov . Tuk , ktorý obsahujú , pochádza z mononenasyceného oleja - kyseliny olejovej , ktorá je okrem iného považovaná za živinu krásy .     Bohaté na minerály : Kešu oriešky sú veľmi bohatým zdrojom minerálov ako je mangán , draslík , meď , železo , horčík , zinok a selén . Selén je dôležitou mikro - živinou , ktorá funguje ako spolučinitel pre enzýmy s antioxidantnými účinky ako sú glutatión ( cukrové ) peroxidy , jedny z najsilnejších antioxidantov v tele . Meď je spolučinitelem pre mnoho životne dôležitých enzýmov , vrátane cytochróm c oxidázy - a super - oxi - dismutázy ( ďalšími minerálmi s funkciou spolučinitelů pre tento enzým sú mangán a zinok ) .     Zinok je spolučinitelem v mnohých enzýmoch , ktoré regulujú rast a vývoj , vznik spermií , trávenie a vznik nukleárnych kyselín .     Bohaté na vitamíny : Kešu oriešky sú tiež bohaté na mnoho esenciálnych vitamínov ako sú kyselina pantoténová ( vitamín B5 ) , pyroxid ( vitamín B6 ) , riboflavín a tiamín ( vitamín B - 1 ) . Tieto vitamíny , ktoré telo vyžaduje z vonkajších zdrojov , sú nevyhnutné pre metabolizmus bielkovín , tukov a uhľovodíkov .     Antioxidanty : Oriešky tiež obsahujú vhodné množstvo Zea - xantínu , dôležitého flavonoidního antioxidantu , ktorý je výberovo vstrebávaný do sietnice macula lutea v oku a plní ochrannú funkciu pri filtrovaní svetla . Definícia " prírodné " v spracovateľskom priemysle zameranom na oriešky jednoducho znamená " nepražené " , orechy však môžu byť ešte ďalej tepelne upravované . Kešu oriešky v škrupine sa buď varí v oleji alebo Ziha v plameni tak , aby odpadla škrupina ešte pred jej prasknutím a urýchlil sa tak proces výroby . Avšak počas tohto zahrievacieho procesu sa výrazne znižuje kvalita kešu orieškov a sú ničené esenciálne mastné kyseliny a enzýmy . Spracovanie nevyhnutné pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky je v porovnaní s tradičným spracovaním pomalé , ale vysoká kvalita a neprekonateľná chuť a vôňa sú nepopierateľné . Ako príklad uveďme , že typické kešu oriešky v Indii sú spracovávané rýchlosťou 12-14 kg na jedného robotníka a deň , zatiaľ čo pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky sa rýchlosť spracovania pohybuje iba medzi 4 - 5kg na robotníka a deň ! Tento obrovský nepomer v objemoch spracovania prispieva k významnému rozdielu v cene , ktorý vedie veľkovýrobcu k nákupu priemyselne spracovaných " prírodných " kešu orieškov ( definovaných stále ako nepražené , avšak stále spracované za vysokých teplôt ) . Vyberte si skutočne prírodné kešu spracovávané za studena , čím podporíte farmára kešu orieškov ! Proces spracovania : popadané kešu sú zozbierané a sušené na slnku po dobu 2-3 dní ako vlhkosť klesne cca na 10 % . Kešu sú potom v škrupine skladované v dobre vetraných miestnostiach po dobu cca 12 mesiacov , kde sa môže stratiť ešte okolo 2 % vlhkosti . V ďalšom procese sú škrupiny ručne olúpané špeciálnymi lúpacím strojmi , používanými v malých továrňach . Jadrá sú stále pokrytá tenkou šupkou a v tejto fáze sa začína so samotným sušením do 40 ° C po dobu cca 14 hod V niektorých prípadoch sa využije teplá para . Zníži sa tak vlhkosť na 5 % . Potom sa šupka ručne odstraňuje a dočisťuje sa veľmi ostrým nožom .     Hodnoty v jedné dávce % doporučené denní dávky Voda 1.7 g     Energetická hodnota 574 kcal 28.7 % Energetická hodnota 2403 kJ 0.0 % Bílkoviny 15.31 g 34.0 % Tuk 46.35 g 66.2 % Minerální soli 3.95 g 65.8 % Safylochinon) 34.7 µg 43.4 % Nasycené mastné kyseliny 9.157 g 45.8 % Mononenasycené mastné kyseliny 27.317 g     Polynenasycené mastné kyseliny 7.836 g   Viac informácií...
2,95 EUR
Overiť cenu
Skutočne prírodné kešu oriešky - celé     Kešu sú energeticky výdatné a bohaté na živiny , majú vysoký obsah bielkovín a esenciálnych mastných kyselín .     Prospešný tuk : Kešu oriešky majú nižší obsah tuku ako väčšina iných orechov . Tuk , ktorý obsahujú , pochádza z mononenasyceného oleja - kyseliny olejovej , ktorá je okrem iného považovaná za živinu krásy .     Bohaté na minerály : Kešu oriešky sú veľmi bohatým zdrojom minerálov ako je mangán , draslík , meď , železo , horčík , zinok a selén . Selén je dôležitou mikro - živinou , ktorá funguje ako spolučinitel pre enzýmy s antioxidantnými účinky ako sú glutatión ( cukrové ) peroxidy , jedny z najsilnejších antioxidantov v tele . Meď je spolučinitelem pre mnoho životne dôležitých enzýmov , vrátane cytochróm c oxidázy - a super - oxi - dismutázy ( ďalšími minerálmi s funkciou spolučinitelů pre tento enzým sú mangán a zinok ) .     Zinok je spolučinitelem v mnohých enzýmoch , ktoré regulujú rast a vývoj , vznik spermií , trávenie a vznik nukleárnych kyselín .     Bohaté na vitamíny : Kešu oriešky sú tiež bohaté na mnoho esenciálnych vitamínov ako sú kyselina pantoténová ( vitamín B5 ) , pyroxid ( vitamín B6 ) , riboflavín a tiamín ( vitamín B - 1 ) . Tieto vitamíny , ktoré telo vyžaduje z vonkajších zdrojov , sú nevyhnutné pre metabolizmus bielkovín , tukov a uhľovodíkov .     Antioxidanty : Oriešky tiež obsahujú vhodné množstvo Zea - xantínu , dôležitého flavonoidního antioxidantu , ktorý je výberovo vstrebávaný do sietnice macula lutea v oku a plní ochrannú funkciu pri filtrovaní svetla . Definícia " prírodné " v spracovateľskom priemysle zameranom na oriešky jednoducho znamená " nepražené " , orechy však môžu byť ešte ďalej tepelne upravované . Kešu oriešky v škrupine sa buď varí v oleji alebo Ziha v plameni tak , aby odpadla škrupina ešte pred jej prasknutím a urýchlil sa tak proces výroby . Avšak počas tohto zahrievacieho procesu sa výrazne znižuje kvalita kešu orieškov a sú ničené esenciálne mastné kyseliny a enzýmy . Spracovanie nevyhnutné pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky je v porovnaní s tradičným spracovaním pomalé , ale vysoká kvalita a neprekonateľná chuť a vôňa sú nepopierateľné . Ako príklad uveďme , že typické kešu oriešky v Indii sú spracovávané rýchlosťou 12-14 kg na jedného robotníka a deň , zatiaľ čo pre naše Skutočne prírodné ™ kešu oriešky sa rýchlosť spracovania pohybuje iba medzi 4 - 5kg na robotníka a deň ! Tento obrovský nepomer v objemoch spracovania prispieva k významnému rozdielu v cene , ktorý vedie veľkovýrobcu k nákupu priemyselne spracovaných " prírodných " kešu orieškov ( definovaných stále ako nepražené , avšak stále spracované za vysokých teplôt ) . Vyberte si skutočne prírodné kešu spracovávané za studena , čím podporíte farmára kešu orieškov ! Proces spracovania : popadané kešu sú zozbierané a sušené na slnku po dobu 2-3 dní ako vlhkosť klesne cca na 10 % . Kešu sú potom v škrupine skladované v dobre vetraných miestnostiach po dobu cca 12 mesiacov , kde sa môže stratiť ešte okolo 2 % vlhkosti . V ďalšom procese sú škrupiny ručne olúpané špeciálnymi lúpacím strojmi , používanými v malých továrňach . Jadrá sú stále pokrytá tenkou šupkou a v tejto fáze sa začína so samotným sušením do 40 ° C po dobu cca 14 hod V niektorých prípadoch sa využije teplá para . Zníži sa tak vlhkosť na 5 % . Potom sa šupka ručne odstraňuje a dočisťuje sa veľmi ostrým nožom .     Hodnoty v jedné dávce % doporučené denní dávky Voda 1.7 g     Energetická hodnota 574 kcal 28.7 % Energetická hodnota 2403 kJ 0.0 % Bílkoviny 15.31 g 34.0 % Tuk 46.35 g 66.2 % Minerální soli 3.95 g 65.8 % Safylochinon) 34.7 µg 43.4 % Nasycené mastné kyseliny 9.157 g 45.8 % Mononenasycené mastné kyseliny 27.317 g     Polynenasycené mastné kyseliny 7.836 g   Viac informácií...
11,95 EUR
Overiť cenu
Hore