Nákupný košík je prázdny

Nemáte žiadne položky vo vašom nákupnom košíku.

Viaczložkové proteíny

Nastaviť zostupne

Viaczložkový proteín je proteinová zmes, získaná dvoch alebo viacerých odlišných druhov už spracovaných koncentrovaných proteínov.

Tento proteín je čoraz populárnejší, a výrobcovia s ním dnes pomerne často experimentujú a vyrábajú rôzne proteinové kombinácie.

Kombináciou rôznych druhov proteínov sa dosahuje predĺžená doba rovnomerného vstrebávania, proteín získa vyššiu biologickú hodnotu, kvalitu a efektívnosť niektorých svojich proteínových zložiek (dosahuje sa optimálnejší výsledný aminokyselinový profil), alebo sa sčítajú výhody a prednosti, ktoré prinášajú jednotlivé vybrané proteiny. 

Vlastnosti viaczložkového proteínu závisia od použitých proteínov pri výrobe.

Najčastejšie  býva viaczložkový proteín
 určený na užívanie 60- 90 minút po tréningu, medzi jedlami, ako náhrada jedla, alebo večer.